AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Jentene til kvartfinale, plasseringskamper for U16

13.08.2018
Jentene til kvartfinale, plasseringskamper for U16

Jentelaget ble nummer åtte i kvalifiseringen og kom seg som siste lag med til kvartfinalene. Der møter de på onsdag Nederland, som ble nummer to i kvalifiseringen. På det norske jentelaget (U26) spiller Katarina Ekren-Thea Hove Hauge, Thea Lucia Indrebø-Ida Marie Øberg og Agnethe Hansen Kjensli-Sofie Græsholt Sjødal.

Norges U16-lag (Marius Austad-Anders Brogeland, Kaja Brekke-Thomas Tøsse og Christian Fredrik Johnsen-Magnus Sætre) gjorde en glimrende kvalifisering der de kom på femteplass. I kvartfinalen møtte de et sterkt kinesisk lag og tapte klart. Tirsdag og onsdag er det plasseringskamper for å avgjøre femte- til åttendeplassen i mesterskapet.

I U21-klassen ble Norge nummer 17 av 22 lag i kvalifiseringen. De norske spillerne, som takket ja på kort varsel da muligheten for VM-deltakelse bød seg, var Carl-Otto Curran-Arne Osnes Devik og Simen Sørlie Helgeby-Markus Lund.

Kristian Barstad Ellingsen og Liv Marit Grude har vært henholdsvis kaptein og coach for U16- og U21-laget. For jentene er Sven-Olai Høyland kaptein og Elisabeth Græsholt Sjødal coach.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger