AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Nordmenn i både Rosenblum- og McConnel-finalen

29.09.2018
Nordmenn i både Rosenblum- og McConnel-finalen

I Rosenblum har Geir Helgemo og Tor Helness spilt seg fram til finalen med lag Zimmermann (Pierre Zimmermann-Franck Multon og Piotr Gawrys-Michal Klukowski). Der møter de Lavazza (Alejandro Bianchedi-Agustin Madala, Dennis Bilde-Giorgio Duboin og Norberto Bocchi-Antonio Sementa). Et skikkelig stjernemøte, og etter 48 av 96 spill leder Zimmermann & Co. med 110-76 i IMP.

Også i damefinalen, i McConnell Cup, er Norge representert. Kathrine Bertheau og Sølvi Remen spiller på lag Smith, med henholdsvis Jessica Larsson og Paula Leslie som makkere, i tillegg til lagkameratene Nicola Smith-Yvonne Wiseman. Etter halvspilt finale ligger de under med 98-122 i IMP mot Baker (Lynn Baker-Karen McCallum, Sally Brock-Fiona Brown og Irina Levitina-Kerry Sanborn.

I den 52 par store parfinalen finner vi dessverre ingen nordmenn da alle ble slått ut etter semifinalen. Glenn Grøtheim og Petter Tøndel var riktignok kvalifisert, men Grøtheim hadde ikke mulighet til å spille finalen. Etter halvspilt parfinale er det Dylan Danailov og Jerry Stamatov fra Bulgaria som leder.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger