Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet

Resultater fra Fall Nationals

06.12.2018

Siste kort i Fall Nationals på Hawaii ble lagt søndag 2. desember. I de fire mest prestisjefulle turneringene var det nordmenn med i alle finalene.

Nail Life Master Pairs innledet det amerikanske høstmesterskapet. Der spilte David Gold og Boye Brogeland seg opp fra 100. plass til andreplass i finalen, noen få poeng bak vinnerne David Grainger og Greg Hinze fra USA. Jessica Larsson og Tor Helness ble nummer 21, mens Espen Anfinsen-Erik Eliassen havnet under middels.

I Mitchell Board-a-Match Teams ble Fredrik og Tor Helness nummer fem med lag Gawrys (Piotr Gawrys-Michal Klukowski og Franck Multon-Pierre Zimmermann). Brogeland-Gold kom også til finalen med lag Seligman, men endte ikke på øverste halvdel av resultatlisten. Turneringen ble vunnet av lag Fleisher (Marty Fleisher-Chip Martel, Eric Greco-Geoff Hampson og Joe Grue-Brad Moss).

I Kaplan Blue Ribbon Pairs ble Brogeland-Gold nummer 34 etter en svak siste sesjon i finalen. Joe Grue og Bobby Levin vant turneringen, men de måtte ha hjelp av en kontroversiell appell for å passere Chris Compton og Eldad Ginossar.

I Keohane Swiss Teams, som ble spilt parallelt med Reisinger, lå lag Seligman på andreplass etter både første og andre spilledag. I finalen gikk det imidlertid tråere, og de måtte ta til takke med en 16. plass. Turneringen ble vunnet av Zhang, et ungt kinesisk lag.

I Reisinger Board-a-Match Teams stilte 30 lag til start. Feltet ble redusert til 20 lag etter første spilledag, og deretter til ti lag i finalen. Fredrik og Tor Helness kom seg til finalen med lag Zimmermann og fikk en hederlig sjuendeplass til slutt. Turneringen ble vunnet på aller siste spill av Blass (NPC Josef Blass, Sjoert Brink, Bas Drijver, Jacek Kalita, Michal Nowosadzki og Jacek Pszczola), mens Mittelman (George Mittelman, Ken Bercuson, Ron Pachtmann og Piotr Zatorski) ble nummer to.