AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Flotte norske resultater i Fall Nationals

07.12.2019
Flotte norske resultater i Fall Nationals

To dager gjenstår av det amerikanske høstmesterskapet i San Francisco, og det har vært flere sterke prestasjoner av norske spillere.

I Soloway Knockout Teams var det tre lag med norske spillere i kvartfinalen: Espen Erichsen-Fredrik Helness på lag Crouch, Geir Helgemo-Tor Helness på lag Zimmermann og Christian Bakke-Boye Brogeland på lag Rosenthal. Erichsen-Helness tapte med 31 IMP mot Nickell etter å ha ledet før siste sesjon. De fire andre nordmennene møttes til innbyrdes oppgjør, og etter en bra avslutning avanserte Bakke-Brogeland med 27 IMPs margin.

I semifinalen var det Rosenthals tur til å møte Nickell. Det ble en jevn kamp, men erfarne amerikanere dro i land seieren med 18 IMP. I finalen var det imidlertid Blass-laget (Sjoert Brink, Bas Drijver, Jacek Kalita, Michal Nowosadzki og Jacek Pszczola) som trakk det lengste strået etter en imponerende siste sesjon.

Bare Reisinger Board-a-Match Teams og Keohane North American Swiss Teams gjenstår av de gjeveste turneringene. I Reisinger har Bakke-Brogeland fått en gnistrende start med ledelse til Rosenthal etter første dag. Erichsen-Helness var også blant de 20 (av 42) lagene som avanserte til semifinalen etter en delt 13. plass, mens Helgemo-Helness ble utslått på kvalitet med 0,5 poeng over middels. I Swiss Teams, der 94 lag stilte til start, ligger Nils Kvangraven og Terje Lie flott plassert på en sjuendeplass med lag Levinson, mens Per Erik Austberg, Arild Rasmussen og Erik Sælensminde røk ut etter første dag med lag Gillis.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger