AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Sveits slo Nederland i finalethriller, Sverige vant dameklassen

10.04.2022
Sveits slo Nederland i finalethriller, Sverige vant dameklassen

Finalen i Bermuda Bowl mellom Nederland og Sveits ble særdeles spennende. Lagene byttet på å ha en liten ledelse, og det var også straffepoeng for sen spilling involvert. Fire spill før slutt ble en svært god slem misset ved begge bord. Da IMPene var talt opp, stod det 167-164 i favør Sveits.

Dermed fikk Pierre Zimmermann oppfylt drømmen om å vinne Bermuda Bowl (noe han ikke klarte med Monaco). Hans makker var Fernando Piedra, og lagkameratene var nederlenderne Sjoert Brink-Bas Drijver og polakkene Piotr Gawrys-Michal Klukowski. Nederland ble påført sitt andre finaletap på rad i Bermuda Bowl, og årets parkombinasjoner var Berend Van den Bos-Joris Van Lankveld, Bauke Muller-Simon De Wijs og Ricco van Prooijen-Louk Verhees.

I dameklassen, Venice Cup, ble det et "norsk" gull til Kathrine Bertheau på det svenske damelandslaget. Hun spilte sammen med Jessica Larsson og hadde Sanna Clementsson-Emma Ovelius og Louise Hallqvist-Ylva Johansson som lagkamerater. Tobias Törnqvist var kaptein og Carina Wademark coach.

I seniorklassen, d'Orsi Trophy, ble Polen for sterke for India i finalen og vant 239-194 i IMP.

I mixklassen, Wuhan Cup, ble det fransk gull og sølv til USA. IMP-sifrene på de 96 spillene var 199-163.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger