AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Gull til Danmark, sølv til Norge og Sverige

05.09.2022
Gull til Danmark, sølv til Norge og Sverige

Det var lenge relativt jevnt i mixfinalen mellom Miniter og Ferm, men i den femte av seks sesjoner dro Ferm fra med 65-25 i IMP og økte ledelsen til nesten 60 IMP. Sluttresultatet ble 237-184. Dermed ble det VM-gull til Christina Lund Madsen og Danmark, mens Geir Helgemo og svenskene Sanna Clementsson, Jessica Larsson og Fredrik Nyström måtte ta til takke med sølv.

I mixfinalen for par ble det hjemmeseier til Justyna Zmuda-Michal Klukowski foran Jelena Alfejeva-Karlis Rubins fra Latvia og Sally Brock-Chris Willenken fra England/USA. Kathrine Bertheau ble nummer sju med franske Thomas Bessis. Ann Karin Fuglestad-Erik Sælensminde startet svakt, men spilte seg opp på en 21. plass. De to siste nordmennene i feltet, Fredrik Helness og Lise Blågestad, endte på henholdsvis 32. og 40. plass med sin engelske og danske makker.

I lagfinalen for veteraner slo polsk-litauiske Vytas amerikanske Goodman 115-104 i IMP.

I parfinalen for den eldre garde gikk VM-gullet til Piotr Bizon-Marek Blat fra Polen. Krzysztof Martens-Pierre Zimmermann tok sølv, mens bronsen gikk til David Berkowitz-Jeff Meckstroth.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger