AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Erichsen slo Berg i Spring Fours-finalen

04.05.2023
Erichsen slo Berg i Spring Fours-finalen

Flere av spillerne som hadde deltatt i Winter Games, dro direkte fra Tignes i Frankrike til Bristol i England for å spille Schapiro Spring Foursomes fra 28. april til 2. mai. Blant disse var Espen Erichsen og Erik Berg, som i Spring Fours spilte på forskjellige lag; femteseedete lag Plackett og ellevteseedete lag Dyson.

Lag Plackett (Richard Plackett-Espen Erichsen, Alexander Allfrey-Andrew Robson og Peter Bertheau-Peter Crouch) fortsatte storspillingen fra Winter Games og var etter seks cuprunder det eneste ubeseirete laget i turneringen. Det ga dem walk-over i kvartfinalen og rett til å velge motstander i semifinalen, hvor de slo Tommasini 89-60 i IMP.

Lag Dyson (Andrew Dyson-Glyn Liggins og Erik Berg-Tor Eivind Grude) mistet sitt første liv (man har råd til å tape én kamp, men ikke to) i tredje runde mot irske Barton, men så fulgte en rekke sterke seiere, blant annet i semifinalen med 71-63 i IMP mot lag Black.

Etter 32 finalespill var Dyson i føringen, men Plackett kunne forlange åtte ekstraspill ettersom de hadde vunnet kvalifiseringen. På disse spillene snudde de kampen, og sluttresultatet ble 109-101 i IMP i favør Plackett.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger