AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

EM-bronse til Bakke og Brogeland

19.06.2023
EM-bronse til Bakke og Brogeland

Christian Bakke og Boye Brogeland fikk en dårlig start på parfinalen, men kom sterkt tilbake i de to siste finalesesjonene. Etter en glimrende innspurt avanserte de til tredjeplass i feltet og tok EM-bronse. Turneringen ble vunnet av tyske Sabine Auken og Roy Welland, som de også gjorde i Ostende i Belgia i 2013, foran Eliran Argelazi og Lee Rosenthal fra Israel.

Lars Arthur Johansen og Steffen Fredrik Simonsen var lenge med i medaljekampen i samme turnering, men måtte nøye seg med en sterk åttendeplass til slutt.

I dameklassen ble det tyrkisk gull til Hatice Ozgur og Dilek Yavas. Cathy og Sophia Baldysz fra Polen tok sølv, mens engelske Fiona Brown og Helen Erichsen fikk bronse. Elisabeth og Sofie Græsholt Sjødal ble nummer ti i damefinalen.

I B-finalen for parturneringene ble Espen C. Fasting og Villiam Ovesen nummer to, kun 0,1 % fra seieren. Kaja Brekke og Turid Bones kom på 13. plass i det 71 par store feltet.

I BAM-finalen var det norske spillere på tre av de 14 lagene. Scorway med Geir Brekka, Tor Eivind Grude og Nils Kvangraven gjorde det best av de norske med en sjetteplass. Turneringen ble vunnet av Pepsi (Nikos Delimpaltadakis, Kiki Ward-Platt, Vassilis Vroustis, Andrzej Jaszczak og Jacek Pszczola).

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger