AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Tre "norske" lag henger med i Spingold

20.07.2023
Tre

Det amerikanske sommermesterskapet spilles i Chicago fra 13. til 23. juli. I hovedturneringen Spingold gjenstår 16 lag, og tre av disse har nordmenn i lagoppstillingen: 3. seedete Rosenthal med Christian Bakke, Boye Brogeland og Geir Helgemo, 20. seedete Fredin med Nicolai Heiberg-Evenstad og Thor Erik Hoftaniska, og 41. seedete Levinson med Geir Brekka, Tor Eivind Grude og Nils Kvangraven.

I åttendedelsfinalene i Spingold er det bare sterke lag igjen, og Rosenthal møter 14. seedete Bremark fra Sverige, Levinson spiller mot 8. seedete Lebowitz fra USA/Argentina/Danmark og Fredin møter 4. seedete Fleisher fra USA/Frankrike/Italia.

Skal man følge åttendedelsfinalene (og kvartfinalene) i Spingold "live" (riktignok med 30 minutters forsinkelse), må man logge på http://vugraph.lovebridge.com/ ettersom disse rundene som et prøveprosjekt spilles på PC istedenfor med kort!

Fra 14. til 16. juni deltok hele 304 par i Von Zedtwitz Life Master Pairs. Alon Birman og Agustin Madala ledet det meste av turneringen, men ble forbigått av Zia Mahmood og Ola Rimstedt i siste finalesesjon. Steven Ashe og Luc Tijssen ble nummer tre. Best av de norske i parturneringen var Bakke og Brogeland med en tolvteplass, mens Helgemo ble nummer 18 med Chris Willenken.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger