AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

To norske ungdomslag klare for kvartfinale i VM

04.08.2023
To norske ungdomslag klare for kvartfinale i VM

Den 18. utgaven av Ungdoms-VM spilles i Eindhoven i Nederland fra 31. juli til 7. august. Det konkurreres i fem klasser (U26, U21, U16, U26W, U31), og Norge er representert i U21, U16 og U26W.

Etter fem dager med kvalifisering er det klart for tre dager med cupkamper. Jentelaget (U26W) er klare for kvartfinale mot Ungarn etter å ha vunnet kvalifiseringen blant de tolv lagene. På Norges jentelag spiller Kaja Brekke-Agnethe Hansen Kjensli, Thea Tove Hauge-Sofie Græsholt Sjødal og Thea Lucie Indrebø-Ida Marie Øberg.

Norges U16-lag, som fikk delta i mesterskapet i tolvte time, gjorde også en glimrende kvalifisering og ble nummer seks av de 20 lagene. I kvartfinalen møter de Estland. På Norges U16-lag spiller Kristian Dalemark Austad-Einar Osen, Jonas Brekke-Sebastian Lillejord og Ida Kristine Mathisen-Markus Hansen Moe.

Norges U21-lag ble dessverre ikke bedre enn nummer 13 av de 20 deltakende lagene i kvalifiseringen. Dermed er de utslått og må satse på å komme sterkt tilbake i BAM-turneringen som spilles de tre siste dagene. På det norske U21-laget spiller Marius Dalemark Austad-Nicolai Heiberg-Evenstad, Anders Brogeland-Magnus Sætre og Christian Fredrik Johnsen-Thomas Tøsse.

Det norske støtteapparatet i VM er Sven-Olai Høyland (NPC U26W), Lars Eide (NPC U21) og Kristian Barstad Ellingsen (NPC U16 og coach for U26W og U21).

Mesterskapet kan følges på BBO (med 30 minutters forsinkelse).

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger