AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Geoff Hampson og Eric Rodwell vant Cavendish

12.05.2008

Per-Erik Austberg og Jon-Egil Furunes spurtet godt og endte på en fin 9. plass i Cavendish Invitational, verdens største pengebridgeturnering. Onsdag og torsdag ble det spilt lagturnering, som ble vunnet av O'Rourke (Lou Ann O'Rourke, Marc Jacobus, Geoff Hampson, Eric Rodwell, Bobby Levin og Steve Weinstein). Rune Hauges mannskap ble nummer seks, plassen bak premie. Parturneringen gikk fra fredag til søndag, og syv nordmenn var med i kampen om millionene. (Klikk på overskriften for å lese mer. Sist oppdatert: 12.05)

Det var god deltakelse fra Norge i turneringen: Geir Helgemo - Tor Helness, Erik Sælensminde - Jan Petter Svendsen og Per-Erik Austberg - Jon Egil Furunes, mens Boye Brogeland spilte med Rita Shugart fra USA. Helgemo - Helness, det paret som gikk for desidert høyest pris i år ($74.000 (!)), lå an til en topplassering før siste sesjon, men falt ned til en 14. plass.
 
Cavendish Invitational er bridgens største pengepremieturnering, med en startkontingent på 2.800 dollar per par og 10.000 dollar per lag. I tillegg er det auksjon på parene, så man kan kjøpe et par, men minimumsbudet er 12.500 dollar. Til gjengjeld vinner eieren av paret 274.000 dollar dersom paret vinner. Har du tykk lommebok, er det mulig å delta i auksjonen via Internett.
 
Som de fleste vil forstå er denne turneringen ikke for Hvermannsen, så de fleste er avhengig av å ha en sponsor for å delta.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger