AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Familien Iversen ved bridgebordet

12.08.2008
Familien Iversen ved bridgebordet

Har du gått glipp av Ranik Halles underfundige bridgebok om familien Iversen? Den er nå å lese på bridgemagasiner.no. Og som Halle selv skriver i innledningen: "Spillene i denne samling er ikke instruksjonsspill i vanlig forstand, men selv om poengene kan virke noe burleske, er de ikke fremmed for praktisk bridge." Her er det duket for mange timer med god underholdning med Major Iversen og familie. (Klikk på overskriften for å lese mer.)

Halles egen innledning lyder slik:

"Spillene i denne samling er ikke instruksjonsspill i vanlig forstand, men selv om poengene kan virke noe burleske, er de ikke fremmed for praktisk bridge. Det er nettop bridgespillets store, uimotståelige charme, at det byr på en mangfoldighet av kombinasjoner og variasjoner som aldri kan rubriseres. Det finnes ingen absolutte regler i bridge, ingen patentmidler, ingen snarvei til suksess. Alt kan hende, og hender hver dag. Og intet kan glede en sand elsker av spillet mer enn å møte en ny, utprøvet situasjon, og å kunne mestre den.

Jeg håper at familien Iversens bridgepartier har vært så pass hendelsesrike, at de vil by på god underholdning og kanskje også noe lærdom."

Hele boken kan leses på bridgemagasiner.no

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger