AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Damene og deres inviterte

02.11.2008
Damene og deres inviterte

Den høye trivselsfaktoren har gjort Ladies Invitational svært populær de siste årene. I denne mixturneringen kan ikke herrene bare kapre seg en dame, for det er kun damene som har lov til å invitere! Og når de tar med seg sin favorittmakker til turneringen, er både høyt nivå og god stemning sikret. (Klikk på overskriften for å lese mer.)

I år feiret turneringen 10-årsjubileum, og gjorde det med et rekordstort felt på 52 par. Ladies fra nært og fjernt hadde benyttet anledningen til å invitere med seg sin favorittmakker til Mo i Rana. Det ble spilt 60 spills Monradturnering med direkteoverføring fra bord 1 på BBO, etterfulgt av en like viktig øvelse: festmiddag, underholdning og dans. I bridgen ble Inger Hjellemarken og Terje Aa beste par der. De offisielle resultatene fra festen foreligger ikke, men det ryktes at de plasserte seg bra i den disiplinen også. Per Nordland sto for utmerket turneringsledelse og resultatservice som finnes her: Resultatliste Ladies Invitational 2008.

Premiene var smakfulle, bokstavelig talt, i og med at alle premierte fikk spiselige premier. Maten var handlet hos lokale produsenter eller selvprodusert, slik at de premierte fikk anledning til å smake ekte ranværingskost. I tillegg fikk alle damene i turneringen en liten premie hver, et glass hjemmelaget ripsgele, blåbærsyltetøy eller rognebærgele.

  
 Inger Hjellemarken vant med sin favoritt; Terje Aa

 
Jørn Arild Ringseth og Eva Flått fulgte kun 2,2 poeng bak

Det er kaldt i Mo i Rana i november, men Ladies Invitational varmer alle bridgespillere. På Mo BK sine hjemmesider står det mer om arrangementet.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger