AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Ny rekrutteringsansvarlig i NBF

18.02.2009

Bridge i Norges medredaktør, Marianne Harding, vil fra 1. april starte opp i ny jobb som rekrutteringsansvarlig i NBF.

NBF informerer her.

 

Kjære Bridge i Norges lesere,

Det har vært, og er fremdeles, en stor glede å jobbe med Bridge i Norge. Jeg er stolt av bladet vårt, et blad som jeg håper dere alle setter pris på. Takk for både ris og ros fra dere lesere, det har bidratt til å gjøre bladet stadig bedre.

Det er alltid litt litt vemodig å begynne med noe nytt, fordi det betyr at man må gi slipp på noe av det gamle. Jeg må gi slipp på de fleste av oppgavene mine i bladet, men kommer til å fortsette å skrive litt. De faste spaltene Spiren og Duellen kommer jeg til å ha i hvert fall ut 2009, og om jeg blir med på noe morsomt på den internasjonale bridgearenaen framover, så greier jeg nok ikke å holde meg unna pennen. 

På den annen side gleder meg enormt til å ta fatt på en jobb som jeg syns er både spennende, utfordrende og utrolig viktig for bridgen. Å spille bridge er det morsomste vi gjør, og da er det jo som en drøm å ha som jobb å la flere få oppdage dette vidunderlige spillet. Forhåpentligvis vil jeg treffe mange av dere igjen gjennom min nye jobb.

På gjensyn.

Hilsen Marianne

 

 

Nytt i Redaksjonen

Av de endringer dere som lesere i første omgang vil merke, er at spalten Sett & Hørt vil få en ny skribent. Bridge i Norge ønsker Snorre Aalberg hjertelig velkommen til spalten Sett & Hørt. Vi gleder oss til flere friske fraspark!

  
Snorre Aalberg rapporterer fra nært og fjernt i spalten Sett & Hørt 

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger