AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Bridge i Norge tapte semifinalen i Yeh Bros Cup

27.02.2009
Bridge i Norge tapte semifinalen i Yeh Bros Cup

Det ble ingen finale på Bridge i Norge. Det så lenge veldig bra ut i triangelkampen, med stor ledelse mot USA og jevnt mot Sverige, men et ras i de siste 8 spillene sendte Bridge i Norge på hodet ut. (Oppdatert 01.03.09)


01.03.09
Dette begynner å lukte fugl! Bridge i Norge vant triangelmatchen mot to andre lag (England og USA Stansby) i kvartfinalen, og spiller nå semifinale mot Sverige og USA Hampson. Norge ligger knapt under mot Sverige, men før andre halvrunde mot USA leder de stort i denne kampen. Hvis et lag vinner begge kampene, er dette laget automatisk videre, ellers gjelder impdifferansen. Så med god spilling og litt hell kan dette gå veien.

28.02.09
De to norske lagene møttes innbyrdes allerede i første cupkamp, og da ble det takk og farvel til Norway (Tor Helness - Geir Helgemo og Terje Aa - Barry Goren), med sifrene 81-38 over 32 spill. I neste cupkamp møtte Bridge i Norge selveste Mr Yeh og laget, og fikk revansjert at de ble dyttet ned fra den viktige 8. plassen som ga to liv på grunn av Mr Yehs spesielle regler, og vant knapt etter en thriller av en kamp. I neste runde skal de ut i en 3-lags kamp, mot England (P Hackett- J Hackett-Townsend-Gold, foruten pappa Paul Hackett er laget identisk med sølvvinnerne fra OL i Beijing) og USA Stansby (Carruthers - J Stansby - L Stansby - Weinstein)

27.02.09 Bridge i Norge på den viktige 8. plassen, MEN...
De 16 beste lagene går videre til cup-spillet, og de 8 best plasserte lagene får med seg to liv, mens de som kommer på plass 9-16 ryker ut av turneringen første gang de taper en kamp.

Bridge i Norge falt ned til 12. plass før siste kamp i kvalifiseringen, men knuste Yeh Bros i siste kamp, og knep akkurat 8. plassen. MEN... dette er Yeh Bros Cup, som betyr at Yeh Bros-laget blir rangert som nummer 1 etter kvalifiseringen uansett resultat i innledende runder. Det betyr at Yeh Bros, som etter tapet mot Bridge i Norge havnet på en slapp 16. plass, sklir forbi, og dytter Bridge i Norge ned på en 9. plass. Synd, men sant, og det er Mr. Yehs turnering, så han får lage sine egne regler. Lenge så det ut som om det andre laget fra Norge, Norway (Tor Helness - Geir Helgemo og Terje Aa - Barry Goren) var helt avkjørt, men en fantastisk sluttspurt reddet dem inn på 15. plass, og dermed er de også videre til sluttspillet. Geo Tislevoll på lag New Zealand kom også videre med et nødskrik fra 14. plassen, og dermed er alle norske videre til cup''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''en. Følg med!

26.02.09
Bridge i Norge stiller lag i superturneringen Yeh Bros Invitational Championships. BINs skvadron, Boye Brogeland - Espen Lindqvist og tremannsparet Odin Svendsen - Geir Brekka - Erik Sælensminde, skal bryne seg mot italienske verdensmestere, engelske sølvvinnere, andre norske verdensmestere (Tor Helness - Geir Helgemo og Terje Aa - Barry Goren) og en haug med andre topplag. Om de lykkes, vanker heder, ære og en haug med dollar.

Halvspilt i kvalifiseringen ligger Bridge i Norge på en fin 2. plass, rett bak USA Hampson. Norge (Helgemo - Helness - Aa - Goren) ligger midt i haugen på en 15. plass, mens Geir Olav Tislevoll, på New Zealand (!), er på en 11. plass.

Ettersom turneringen foregår på Gold Coast i Australia, er det ikke bare-bare å få fulgt med for norske supportere, men turneringen, som startet klokken 00.30 natt til torsdag, kan følges kort for kort på BBO.

Resultater

Hjemmesiden til Yeh Bros Championship.

Startlisten ser slik ut.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger