AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Gull til TopBridge BC

22.05.2009
Gull til TopBridge BC

Etter å ha slått Studentenes BK 22-8 i nest siste kamp, så det ut til å gå mot lagfinalegull til TopBridge BC. De trengte kun 11 VP mot Narvik BS i siste kamp for å garantere førsteplassen. Da de bare fikk med seg 8 VP, som resulterte i bronse til Narvik, hadde Studentene muligheten til å avgjøre mesterskapet til sin fordel. De trengte 23 VP mot BK Grand, men måtte nøye seg med sølv etter 20-10-seier. Årets norgesmestre heter Sam Inge Høyland, Gjermund Rekstad, Tor-Ove Reistad og Trond Hantveit. (Klikk på overskriften for å lese mer.)

Finalen i NM for klubblag spilles på Rosfjord Strandhotell i Lyngdal fra 21. til 24. mai. Åtte lag har kvalifisert seg via seks utslagsrunder, og skal kjempe om det kanskje gjeveste NM-gullet i bridge.

I et åpent finalefelt holder vi Narvik BS (Gunnar Harr, Roberth Langbakk, Jørn Eirik Mortensen, Svein Arild Olsen, Jørn Arild Ringseth og Dag-Jørgen Stokkvik) som knepen favoritt foran Studentenes BK (Åsmund Forfot, Steffen Fredrik Simonsen, Erlend Skjetne og Sverre Johan Aal) og TopBridge BC (Sam Inge Høyland, Trond Hantveit, Tor-Ove Reistad og Gjermund Rekstad).

Arrangørklubbene Farsund BK og Lyngdal BK sin ambisjon for lagfinalen er det i alle fall ikke noe å utsette på: "Vi skal arrangere det beste bridgemesterskapet i Norge noensinne!" Det blir spennende å se hva de klarer å få til, og også hvordan det forhåndskvalifiserte lokale laget (Åse Biribakken, Karl Olav Nybø Hansen, Carl Johan Knutsen, Per Knutsen, Martin Reinertsen, Gaute Ubostad og NPC Nils Kåre Kvangraven) klarer å hevde seg.

I det uoffisielle NM i Spabridge i Sørlandsbadet på torsdags kveld, ble det en overlegen seier til Petter Haram og Tommy Skodje. Bilder av de badekåpeikledde bridgespillerne ser du her.

I Rosfjord Open, som ble arrangert på lørdag, deltok 18 par. Vinnere ble Sølve Grude-Sverre Søyland, foran Ann Karin Fuglestad-Arne Sudland og Eli Solheim-Ivar M. Anfinsen.

Lenke til turneringens hjemmeside.

Snorre Aalberg hadde også fyldig dekning av mesterskapet på Kristiansand BKs hjemmesider.

Her kan du lese en artikkel i Farsunds Avis om lagfinalen.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
 
Navn: navn Dato: 11.6.2009
E-post: Ingen e-post Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
hvor var du, som synesfinalen var så ræva... var kanskje ikke kvallifisert.......blir vel bedre til neste å.. da er vel du der å dribler..eller...hilsen en som var der, å bidro til din ræva opplevelse..
 
Navn: Knut Dato: 28.5.2009
E-post: Ingen e-post Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
Var meget bra hvis du spør meg, men siste kampen var... Hvorfor har ikke Bridge i Norge ikke bilder på sin side?
 
Navn: Herregud Dato: 24.5.2009
E-post: Ingen e-post Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
Herregud for en rævva finale. Er norsk bridge blitt så dårlig?