AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Ernst & Young-prisen utvides

02.06.2009
Ernst & Young-prisen utvides

I år som i fjor skal Norsk Bridgepresse i samarbeid med det kjente revisjonsfirmaet Ernst & Young kåre årets beste spill i Norge. Nytt av året er at prisen utvides. I fjor var det kun spillerne som ble premiert. I år skal også journalistene som forteller om prisspillene, få sitt.

Mannen bak prisen er Olve Gravråk. En habil bridgespiller som også er leder for revisjon og rådgivning i Ernst & Young i Norge. I fjor var det han som sto for utdelingen av prisene under Bridgefestivalen på Lillehammer. Det samme skal skje i år, men nå blir det altså flere vinnere.
 
Konkurransen tar mål av seg å kåre de beste spill i Norge. I klartekst betyr dette av norske spillere. Vinnerspillet kan selvsagt være hentet fra for eksempel et internasjonalt mesterskap med en norsk spiller i aksjon.
 
Hovedpremien er på 5000 kroner. Videre er det 2000 kroner til nest beste spill. Dessuten er det i år som i fjor en Juniorpris på 3000 kroner. Journalisten som skriver om vinnerspillet, får 3000 kroner. Artiklene om de to andre vinnerspillene, belønnes med 1000 kroner hver.
 
Det er vanlige regler for konkurransen. Det betyr blant annet at spill må være offentliggjort for å komme i betraktning. Konkurranseperioden er 1. juli 2008 til 1. juli 2009. Dette for at vinnerne skal være klare til Bridgefestivalen.
 
Leder Alf Helge Jensen i Norsk Bridgepresse (NBP) oppfordrer både journalister og andre til å melde inn de gode spill. Fristen er 5. juli.
– Vi er svært glade for at Ernst & Young utvider sitt engasjement, og det i ei tid der store deler av næringslivet sliter. Olve Gravråk har hele veien vært svært positiv. Det er ikke hans feil at vi er såpass seine med å presentere opplegget, sier Jensen.
 
Han legger til at Ricaprisen er historie. Rica ville ikke fortsette samarbeidet, noe Jensen sterkt beklager.
– Vi har sondert terrenget litt med tanke på å finne en annen sponsor, men har enn så lenge valgt å ta en tenkepause. Tross alt administrerer vi flere priser. Saken vil bli drøftet på årsmøtet til NBP på Lillehammer.
 

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
 
Navn: Boye Brogeland Dato: 13.6.2009
E-post: boye@bin.no Hjemmeside: www.bin.no
Kommentar:
Forslag til prisspill kan sendes til lederen i Norsk Bridgepresse, Alf Helge Jensen: alf.h.jensen@finnmarken.no
 
Navn: Lovende Dato: 12.6.2009
E-post: Ingen e-post Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
Hvor kan man melde inn gode spill? Har dere en e-postadresse?