AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Svensk gull og norsk-svensk 7. plass i EM for par

28.06.2009

Etter en spennende avslutning i EM for par ble det svensk gull med Björn Fallenius og Peter Fredin. Sølvet gikk til polakkene Krzysztof Jassem og Krzysztof Martens. Nederlands unge stjernepar, Sjoert Brink og Bas Drijver, tok bronsen.

Jon-Egil Furunes og Gunnar Hallberg gjorde en glimrende turnering og endte på sjuendeplass, mindre enn et halvt spill fra bronsen. Geir Brekka-Tom Høiland var lenge med og kjempet om en topplassering, men endte på 24. plass. Marianne Harding-Sven-Olai Høyland og Jan Tore Berg-Odin Svendsen ble henholdsvis nummer 30 og 33.

I seniorklassen gjorde Bjørn Buer og Svein Arne Munkvold en fin figur med sjuendeplass, men de var ikke helt fornøyde etter å ha ligget på andreplass etter halvspilt finale. Tor Bakke og Jan Trollvik spilte seg opp i siste sesjon og ble nummer elleve.

I dameklassen ble det nederlandsk gull med Martine Verbeek og Wietske van Zwol. Sølvet gikk til Cristina Golin og Marilina Vanuzzi fra Italia, mens Elisabeth Hugon og Veronique Bessis fra Frankrike tok bronsen.

I seniorklassen gikk gullet til det italiensk-polske paret Amadeo Comella og Jacek Romanski. Patrick Grenthe og Philippe Vanhoutte fra Frankrike tok sølvet, mens bronsen gikk til Krzysztof Lasocki og Jerzy Russyan fra Polen.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
 
Navn: Heia Norge Dato: 23.6.2009
E-post: Ingen e-post Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
Jaja, vi heier no på de norske jentene i qvarten i morgen vi da. Heia Hansen!
 
Navn: Per Tjelmeland Dato: 19.6.2009
E-post: per.tjelmeland@rana.kommune.no Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
Heia Kanin!