AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Storturneringen i Bergen

21.01.2010

Storturneringen i Bergen spilles i helgen, og igjen virker det som om organisatorene har klart det. Det er fulltegnet både i Mesterpuljen og i A-puljen. I år blir det også TV-dekning da Golden Goal kommer.

Golden Goal med Henrik Elvestad kommer til Bergen Storturnering. Marianne Harding, Martin Andresen og Christian Vennerød får tre timer til å lære Henrik Elvestad å spille bridge. På denne tiden skal han lære både å spille og å melde. Under Storturneringen kommer Henrik Elvestad til å få spille to runder sammen med Christian Vennerød i Mesterpuljen. Dette blir filmet og vist på TV2 senere, så da kan du se hvordan det gikk.

Mesterpuljen har igjen blitt overtegnet, og Kåre Kristiansen, i trespann med Harald Skjæran og Sten Bjertnes, har vurdert spillere ut i fra diverse kriterier. De som dessverre ikke fikk sjansen til å spille i Mesterpuljen i år, har muligheten via A-puljen å vise den urett som har blitt gjort. De tre beste i A-puljen vinner i tillegg til premier også en plass i Mesterpuljen neste år. I Mesterpuljen spiller 52 par. De som spiller i den puljen, får møte våre verdensmestere, europamestere og nordiske mestere, samt noen utenlandske stjernespillere. A-puljen har i år trukket 68 par. Turneringsformen blir Monrad, hvor man hele tiden møter par som ligger poengmessig likt.  

"Kløverkonge" ble dessverre avlyst, men arrangørene har planer om å lage en weekend med kursvirksomhet, spilling og sosial sammenkomst senere.

For oss som ikke har muligheten til å reise til Bergen, kan Kåre Kristiansen fortelle at til og med de bergenske spillerne nå har tatt inn på spillehotellet. "Spillehotellet yter en enorm service, og vi har doblet bookingen fra i fjor," sier han over telefonen. At vi går glipp av det sosiale, av det grønne bord, av latter og tårer når man får til et godt spill, kan han dessverre ikke hjelpe oss med, men han forteller at de skal ha webkamera og live oppdatering i tillegg til  BBO overføringer.

Det kommer altså 240 vinnerlystne spillere til Bergen. For at et slik arrangement kan bli gjennomført er det mange bakmenn og sponsorer som må takkes. Ikke minst de som hvert år stiller opp til den dugnaden en slik turnering er. Vi ønsker dere lykke til med arrangementet, og til dere spillere, ta kappene rett vei!

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger