AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Vel blåst opplæring

22.01.2010
Vel blåst opplæring

"Vel blåst opplæring," skriver Marianne Harding om det tre timer lange bridgekurset Henrik Elvestad, i Golden Goal på TV2, fikk før helgens Storturnering i Bergen. I morgen kan vi se hvordan lynkurset gikk. Henrik skal spille to runder i Mesterpuljen sammen med makker Christian Vennerød.

Det populære programmet Golden Goal har i dag vært i Bergen. Kamerateamet har fulgt opplæringen som Marianne Harding, Christian Vennerød og Martin Andresen har gitt til henrik Elvestad. Her kommer Marianne Hardings kommentar til bridgeundervisningen:
 
Her er en liten rapport fra coachen til Henrik Elvestad:
 
Bridgeopplæringen er nå fullført, og selv om studenten kanskje ikke kan anses å være fullt utlært i alle bridgens finesser, så føler vi oss rimelig trygge på at spillene i morgen vil bli gjennomført med stil. Kanskje ingen ny Helgemo, men Henrik viste stort talent for spillet, og tenkte seg nøye om før alle kort han spilte. Har vi en ny Terje Aa?
 
Opplæringen foregikk fra kl 1330-1630, og på disse tre timene lærte han mye. Uten å avsløre alt for motstanderne, kan vi avsløre at vi gjennomgikk utspillsteknikk og motspill (topp av sekvens, invitt fra honnør, toppen av ingenting), åpningsmeldinger og svar, melde utgang og slem, pluss god spillteknikk (godspille langfarger, ta ut trumfen, finesser). Nok til å spille i en hvilken som helst klubb. 
 
Uten på noen måte å stille elevens ferdigheter i tvil, er læreren dog litt anspent for utfallet i morgen. Vel kan han mer enn nok til å få godt med poeng i klubben, men hvordan vil det holde i et felt med verdensmestere og europamestere i fleng? Minuspoeng blir det ganske sikkert, og det at å unngå bunn vil være en stor prestasjon. Hvordan det går får tiden vise, og vi satser mest på vårt sterkeste våpen: Flaksen!
 
-Marianne

andresen...

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger