AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Ragn-Sells Internasjonale Storturnering

19.01.2011
Ragn-Sells Internasjonale Storturnering

Bergen Storturnering har fått ny hovedsponsor og har skiftet navn til Ragn-Sells Internasjonale Storturnering. Turneringen går av stabelen kommende helg fredag til søndag.

Turneringen arrangeres i år for 44. gang. Mesterpuljen har 52 deltagende par mens A-puljen har 71 påmeldte par så langt, her er det fortsatt plass - så det er bare å melde seg på.

 

 

Ragn-Sells Internasjonale Storturnering

I helgen arrangeres Norges største internasjonale bridgeturnering i Bergen, det er fremdeles mulig å melde seg på i A-puljen, men mesterpuljen ble stengt for påmelding 14 dager før turneringen. Les mer på http://www.storturneringen.no/

Mange kjente fjes kommer fra inn og utland, Martin Andresen, Tor Helness, Rune Hauge, norgesmestrene Håkon Kippe og Ivar Berg er noen vi velger å nevne. Det settes sannsynligvis ny deltagerrekord med 123 påmeldte par hittil, men det er plass til ca 90 par i A-puljen, så det er bare å melde seg på.

Allerede fredag starter Nordic Securities - Spill mot stjernene, dette er en velkomstturneringen hvor en ny turneringsform vil se dagens lys. Der spiller 21 spill, 7 runder a 3 spill. Etterpå vil ett stjernebord spille de samme spillene med overføring på BBO og visning med storskjerm på hotellet. Resultatene scores som IMP mot stjernebordet fortløpende.

Lørdag arrangeres rekrutteringsturnering, noe laber interesse så langt, men vi håper at flere melder seg på, for spill blir det uansett.


nordic logo...

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger