AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Etterlyser gode spill

28.07.2011

Norsk Bridgepresse oppfordrer journalister og andre om å sende inn forslag på kandidater til Ernst & Young-prisen.

Takket være det kjente revisjonsfirmaet Ernst & Young har Norsk Bridge Presse laget til en konkurranse – med hyggelige pengepremier – om de beste spill i Norge. I klartekst betyr det av norske spillere. Vinnerspillet kan selvsagt være hentet fra et internasjonalt mesterskap med en norsk spiller i aksjon.

1. juli går inneværende konkurranseperiode ut. Den startet 1. juli i fjor. Det er frist fram til 20. juli med å komme med kandidater. Vinnerne offentliggjøres under Norsk Bridgefestival på Lillehammer.

Det kjempes om tre premier. Hovedpremien for det beste spillet er på 5000 kroner, mens det nest beste belønnes med 2000. Dessuten er det en juniorpris på 3000 kroner. Kun spill som har vært offentliggjort kommer i betraktning. Journalistene som har skrevet om vinnerspillene, får også pengepremier med henholdsvis 3000, 1000 og 1000 kroner.

Leder Alf Helge Jensen i Norsk Bridge Presse sier at det er kommet inn skuffende få spill. Faktisk ingen i juniorklassen. Nå håper han at spesielt journalistene går gjennom alt de har skrevet siden 1. juli i fjor, og sender inn de beste spillene til ahj@finnmarken.no.

Se for øvrig statutter.

Statutter Ernst & Young-prisen

1. Intensjonen er å kåre årets beste spill med norske utøvere. Prisen er et samarbeid mellom Ernst & Young og Norsk Bridgepresse (NBP). Den utdeles årlig under Bridgefestivalen. Første utdeling skjedde i 2008. Nåværende konkurranseperiode er fra 1. juli 2010 til 1. juli 2011.

2. Det konkurreres om beste spill (prestasjon ved kortbordet), det være seg meldingsforløp, motspill eller spilleføring.

3. Ernst & Young-prisen har tre forskjellige premier: Beste spill honoreres med 5000 kroner, det nest beste med 2000 kroner. I tillegg settes opp en juniorpris på 3000 kroner (aldersgrense normal junioralder i bridge). Hvis et motspill får pris, deles premien mellom de to spillerne, med mindre man klart kan si at den ene hadde størst betydning for utfallet.

For hver av de tre prisene deles det også ut en journalistpris, på henholdsvis 3000 (for beste spill), 1000 og 1000 kroner.

4. For at et spill skal komme i betraktning, må det først være offentliggjort i en offentlig tilgjengelig bridgepublikasjon (papir eller nett), og deretter bli innrapport til Norsk Bridge Presse.

Artikkelen skal inneholde:
* Kortfordeling
* Giver og soneforhold
* Navn på alle fire spillere
* Meldingsforløp, evt. med forklaring
* Kortfattet forklaring av spillets gang, med framheving av spillets poeng/poenger
* Eventuelt sluttspilldiagram

5.  Juryen består av:
* En representant for Ernst & Young

* To representanter for NBP

NBP foretar det forberedende arbeid for juryen. Ernst & Young bestemmer hvem som skal dele ut prisene. Den klare intensjon er at det skal lages til en skikkelig ramme rundt utdelingen under Bridgefestivalen.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger